Deze avond is helaas al geweest. Deze workshop toch wat voor jou? Neem dan contact met mij op en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Liefs, Lilian

Lilian Finn - Pictogram

Een liefdevolle avond

voor een ieder die geïnteresseerd is in een liefdevol of erotisch verhaal

Liefde bestaat in vele vormen en maten. Je hebt liefde in je voor familie, voor vrienden en wie weet wel voor een partner. Hierin vergeten we vaak een belangrijke: liefde voor jezelf. Want hoe is de relatie met jezelf? Ben je openlijk verliefd of mag er nog wat groeien?

Vrijdagavond 17 maart 2023 staat in het teken van liefde voor jezelf. En met name de erotiek die hier bij komt kijken. Een avond om vragen te stellen, te ontdekken waar jouw voorkeuren én grenzen liggen en nieuwe input te krijgen. Want alles dat je voor en over jezelf leert, kun je direct toepassen. In de relatie met je eigen seksualiteit en alle ervaringen die je met anderen wilt opdoen.

Iris van Dijk van Liefs Iris
Lilian Finn

Iris biedt in haar winkel Liefs Iris een veilige plek om hier over te spreken en in haar winkel vindt ook de avond plaats. Iris helpt je met tot jezelf komen, negatieve energie om te buigen naar positieve energie of trekt kaarten om jou verder te helpen. Ook heeft zij passende sfeerkaarsen, kristallen en stenen voor de juiste mood in de slaapkamer.

Lilian Finn is auteur en spreker en geeft deze avond de workshop Erotisch Schrijven. Zij won in 2022 de Sexy Schrijfwedstrijd met het verhaal het eerste uitje. Haar boek Love Hotel komt uit deze zomer en staat vol met erotische verhalen. Lilian helpt je om jouw verhaal op (het digitale) papier te krijgen. Voor jezelf of om te delen.

Chantal van Toys for you heeft een collectie met avontuurlijke speeltjes staan deze avond. Stel je vragen, ontdek nieuwe producten en spice up jouw liefdesleven. Er zijn verschillende opties verkrijgbaar, zowel voor jezelf als voor in jouw relatie.

Inhoud

  • Welkom met een hapje en drankje
  • Informatie van experts
  • Workshop Erotisch schrijven
  • Een veilige omgeving om vragen te stellen.

Voor wie?

  • Vrouwen
    • 16+/18+?
  • Ervaring (met schrijven) is niet nodig, het is wel fijn dat je je op je gemak voelt bij erotiek .

De kosten bedragen € 12,50 per deelnemer en dit is inclusief hapjes en drankjes, informatie van experts en het werkboek Erotisch schrijven. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je direct in! Stuur je naam en leeftijd in een mailtje en wij komen bij je terug.