Het eerste uitje

Het verhaal waar het allemaal mee begon, is het eerste uitje. In maart 2022 zag ik de oproep voor de Sexy Schrijfwedstrijd van A.W. Bruna Uitgevers in het &C Magazine. Dat was precies wat voor mij! In de jaren dat ik met een van mijn beste vriendinnetjes op vakantie ging, lazen we dagenlang alle romannetjes die in het hotel lagen. We wisselden ze uit, lazen af en toe stukjes voor aan elkaar en toch: altijd waren we het erover eens dat wij dit beter zouden kunnen.

Daar was mijn kans; ik schreef een stomend verhaal en dat werd gepubliceerd in de mei-editie van het magazine. Mega-megatrots. Dat is het enige waarmee ik het kan omschrijven. Mijn sexy verhaal gewoon verkrijgbaar bij duizenden winkels in een oplage van 55.000 exemplaren en waarmee ik mijn boekcontract won.

En nu, voor jou direct hier op mijn website te lezen en bij weg te zwijmelen.

Veel leesplezier!

Het eerste uitje

Verschenen voor de Sexy Schrijfwedstrijd in &C Magazine, editie 6 – 2022

Ze stond er weer. Wat had ze dit gemist. Met veel te veel lijven, strak op en langs elkaar, dansen in een kroeg. Het hoefde van haar nooit een bijzondere plek te zijn, als de muziek maar precies goed stond en ze een drankje kon scoren. Het liefst een drankje van een ander, ze stond vanavond open voor alles.

Want, gats, wat was het lang geleden dat ze iemand aan de haak had geslagen. Vanavond kwam daar verandering in. Ze voelde haar jurk tijdens het dansen langs haar ietwat vochtige lichaam swiepen. Ze had voor haar eerste uitje na het krijgen van haar zoon een nieuwe gekocht. Een vrouwelijke, kleurrijke wikkeljurk die haar postpartum lijf op precies de juiste plekken vasthield. Met een mooie inkijk in haar zachte borsten en swingende vorm langs haar nog altijd prachtige benen. Ze zwierde er mee langs de andere bezoekers van het café.

Ze was helemaal in haar element. Als ze juist danste, kon ze een glimp laten zien van haar broekje. Ze voelde het fijne kant prettig langs haar billen schuren en een zachte tinteling aan haar clit geven. En iedere stap die ze zette, elke nieuwe danspas zorgde voor nieuwe tintelingen. Voordat ze op pad ging, had ze de eerste stappen voor deze prikkels gezet. Als ze er alleen al aan dacht, stroomde haar lijf al zowat over.

Het was aan het begin van de avond. Ze stond thuis voor de spiegel, in een prachtige setje. Gaf haar wimpers een laatste lik mascara en haar lippen nog een kleurtje. Ze was iets onzeker, ondanks dat ze wist dat het nergens voor nodig was. “Voor alles een eerste keer”, fluisterde ze zichzelf toe. Daarop ging ze op een stoel zitten en pakte een handspiegeltje uit haar tas.

Met een diepe zucht schoof ze haar hand in haar broekje en gleed eruit. Ze spreidde snel haar benen, ging gemakkelijker zitten en hield de spiegel in de juiste hoek. Lief zijn nu, dacht ze. Ze sloot even kort haar ogen, voordat ze voorzichtig zichzelf bekeek. Kordaat kwam ze tot de conclusie dat haar kind toch niet alles geruïneerd had of dat de gynaecoloog prachtig werk had geleverd. Het was niet hetzelfde als voor de tijd, het was zachter en soepeler.

Ze kon niet haar ogen er niet vanaf houden, het gaf een fijn gevoel om naar zichzelf te kijken. Ze poseerde met haar ene hand de spiegel wat beter, voordat ze met de ander langzaam naar haar schaamstreek gleed. De haartjes over haar gehele lichaam ging overeind staan, dat was al in tijden niet meer voorgekomen. Ze liet haar vingers nog iets verder zakken, terwijl ze bleef kijken.

Voorzichtig ging haar wijsvinger over haar clitje. Haar middelvinger. Haar ringvinger. Haar pink. En opnieuw en opnieuw. Ze bespeelde zichzelf als een prachtig instrument. Langzaam en toch vlot, zoals zij het zo graag had. Haar clit zwol, ze voelde de geilheid bedaard in haar stromen. Haar borsten werden ronder en haar kutje natter. Lichte schokjes kwamen al, nu moest ze moed verzamelen om het voor nu hier bij te laten. Ze wierp nog een blik in het spiegeltje, zou ze nog één ritme kunnen spelen?

Dat was het moeilijkste. Stoppen voordat ze kwam, ver genoeg zijn om met iedere aanraking geiler te worden. Oh, wat vond ze het heerlijk. Op het randje van klaarkomen naar buiten gaan alsof er niets aan de hand is. Dat was in haar ogen het beste wat er was. Iedere onverwachte aanraking op de dansvloer, iedere stap naar de bar. Het schuren van haar tepel tegen haar jurk, het streepje zweet dat langs haar rug droop. Alles kon haar dan in extase brengen.

Haar favoriete dansnummer onderbrak haar gedachten. Ze voelde dat iemand achter haar kwam dansen. Door de manier waarop haar billen tegen het kruis werden aangedrukt, voelde ze dat het een man was. Zijn spijkerbroek zat strak en voelde aangenaam ruw. Zijn handen werden op haar gelegd, kalm bewogen ze naar haar heupen. Dansen op de maat lukte hem niet, maar zijn handen spraken voor zich.

Zijn vingers verkenden haar lijf en het voelde vertrouwd om gewild te zijn. Het gaf haar een heerlijk gevoel om te weten dat anderen op de dansvloer konden zien wat zij deden. Toch deerde het haar niet. Ze voelde zich ontzettend vrouwelijk en eerlijk: ze was zo opgewonden dat ze zich alleen nog maar vrij kon voelen. Haar aandacht keerden zich terug naar zijn handen.

Soepel bewoog hij er een onder haar jurk richting haar schaamlippen, de andere bleef op een van haar borsten rusten. Zijn handen streelden rustig, ondanks dat ze vrij druk op de muziek danste. Al die tijd stond hij nog steeds achter haar, ze voelde zijn broek steeds strakker zitten. Haar adem werd onrustiger en sneller, waardoor ze gedwongen werd om langzamer te bewegen. Ongestoord manoeuvreerde hij haar iets naar de kant van de dansvloer, leunde met zijn rug tegen de muur. Ze vond rust tegen zijn lichaam, ze leunde met haar volle gewicht tegen hem. Dat was zijn teken, zijn hand ging haar broekje in.

Zijn hand gaf druk op haar clit, zijn middelste vinger vond de weg naar binnen. Uiterst geconcentreerd voerde hij de druk op zijn hand én zijn vinger op. Ze wist niet wat ze voelde, ze kon ieder moment vuurwerk zien. “Dans,” zei hij schor in haar oor. Haar lichaam bewoog zich als gehypnotiseerd op de muziek. Op het moment dat de muziek een overgang maakte, wist zij dat het zover was. Ze drukte haar hand op de zijne, maakte nog een move en kwam. Een oergevoel kwam naar boven, het golfde als een wilde oceaan over haar heen. Ze wilde dat het eindeloos duurde.

Ze nam de tijd om op adem en terug op de aarde te komen. Daarna draaide ze zich om, om naar haar minnaar te kijken. Het eerste uitje. Alleen en toch samen. Ze was opnieuw veroverd door haar eigen man. Kon dit maar altijd zo zijn.

foto door Yara