Wat ik eigenlijk doe? Van alles.
Ik schrijf graag, ik spreek graag en ik maak het graag mooi!

Schrijven

Ik schrijf met heel veel liefde verhalen. Dit doe ik voor mezelf, om uit te geven en voor magazines. Je kunt me inhuren voor het schrijven van jouw teksten, een persoonlijk gedicht of over struggles. Wil je een artikel van mij en weet je nog niet wat precies? Ik pitch graag verschillende opties, zodat we samen tot een mooi verhaal komen.

Lilian is heel blij aan het werk achter haar laptop

Liever zelf aan de slag? En heb jij het gevoel dat je veel ervaring nodig hebt om iets op papier te zetten? Ik bewijs je graag het tegendeel met een van workshop. Ik ben namelijk van mening dat iedereen kan schrijven. En dat je daar geen ervaring voor nodig hebt, alleen de juiste middelen.

Je kunt aan de slag met een van mijn werkboeken en ik help je ook graag door middel van een workshop. Deze kun je alleen volgen of in een groep, precies wat jij prettig vindt.

Spreken

Geef mij een kwartje en ik praat voor een gulden. Echt waar, ik vertel graag verhalen. Het liefst ook verhalen die aansluiten bij de groep wie ik zie. Sta ik tussen moeders, dan geef ik graag aan dat het normaal is dat je niet (meteen) een roze wolk hebt. Sta ik tussen ondernemers, dan vertel ik wat mij heeft geholpen om te staan waar ik nu sta. Sta ik tussen nieuwe schrijvers, dan vertel ik graag tips om direct aan de slag te kunnen.

Design

Oooooh en een van mijn favoriete dingen om te doen, is om teksten er prachtig uit te laten zien. Dat ze gelikt staan en passend vorm zijn gegeven. Je ziet dit ook terug in mijn werk. Iedere column heeft een passende afbeelding en iedere quote een typische vorm. Liefdevol werd ik ook wel de huisstijlpolitie genoemd door collega’s. Want Lilian, die heeft altijd ook voor wat hoort bij het juiste onderdeel.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Laat een berichtje achter en dan gaan we samen voor iets moois!