Inhoud workshop

Of het nou Valentijnsdag is of niet, Lilian vindt dat je de liefde en gevoelens moet vieren. En wat is er nou leuker om te geven dan een persoonlijk berichtje? Voor een ander, om anoniem of met naam en toenaam te geven. Of juist een brief vol met liefde aan jezelf als een boost voor je zelfvertrouwen.

Tijdens deze workshop bespreken we hoe je jouw gevoel kunt omschrijven, verwoorden en kunt overbrengen. Lilian gelooft niet in goed en fout, wel heb je voor jezelf een paar vooraf opgestelde elementen nodig. Waar begin je? Wil je dat het deelbaar is of schrijf je voor jezelf? Zo leer je actief schrijven, nadenken over de verhaallijn en in welke vorm je het verhaal wilt gieten. Je leert een kleine basis schrijven, wat je gaat helpen om jouw bericht te maken.

Ook zijn er meerdere vormen mogelijk. Denk aan een liefdesbrief, geschreven met de hand. Of maakt een (erotisch) liefdesverhaal. Daarin adviseert Lilian je in eventuele grenzen en taalgebruik. Aan het eind van de workshop heb je (een start van) jouw eigen verhaal. Liever aan de slag met bestaande woorden? Maak dan een kaart en gebruik je fantasie om van bestaande zinnen weer een prachtig nieuw verhaal te maken.

Behalve pen en papier (of als je voorkeur naar digitaal gaat: een laptop) heb je alleen een lading energie nodig om deze cursus te volgen.

Voor wie

Deze workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in schrijven van een liefdevol en/of erotisch verhaal. Ervaring met schrijven is niet nodig, wel is het fijn als je op je gemak bent rondom openlijk praten over liefde en haar vormen.

Tijd, locatie en prijs

De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur en dagdeel en locatie bespreken we samen. Alles is zo opgebouwd, dat je naderhand ook thuis aan de slag kan. Het is ook mogelijk om de in een cursus van drie delen om te zetten. Dan kunnen we meerdere vormen verkennen en uitwerken en is er ruim de tijd voor (opbouwende) feedback.
Prijs is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Lilian Finn

is een 31-jarige onderneemster en woonachtig in Kampen. Naast dat ze als marketeer aan de slag is in het MKB, werkt ze als zelfstandig auteur en freelance designer.

Ze won in 2022 de Sexy Schrijfwedstrijd van &C Magazine en A.W. Bruna Uitgevers en is nu achter de schermen bezig met haar eerste boek vol met erotische verhalen.

Marleen Sindram in beeld (zitten met boeken op haar hoof en in de hand). Foto: Hashtagk