In het diepste geheim

MEGA UPDATE: Love Hotel verschijnt op 19 oktober 2023

Nou ja, als ik het op mijn website zet, zal het wel meevallen hoe geheim het nog is. En toch kan ik je nog lang niet alles vertellen…


In maart zag ik de oproep voor de Sexy Schrijfwedstrijd van A.W. Bruna Uitgevers in het &C Magazine. Dat was precies wat voor mij! In de jaren dat ik met een van mijn beste vriendinnetjes op vakantie ging, lazen we dagenlang alle romannetjes die in het hotel lagen. We wisselden ze uit, lazen af en toe stukjes voor aan elkaar en toch: altijd waren we het erover eens dat wij dit beter zouden kunnen. En nu was daar mijn kans; ik schreef een stomend verhaal en dat werd gepubliceerd in de mei-editie van het magazine. Mega-megatrots. Dat is het enige waarmee ik het kan omschrijven. Mijn sexy verhaal gewoon verkrijgbaar bij duizenden winkels in een oplage van 55.000 exemplaren.

And the winner is…

Drie verhalen van drie verschillende vrouwen met maar één ding gemeen. Alle verhalen gaven je rode oortjes. Supertof en gaaf om de mooie en positieve reacties te zien op onze verhalen. En dat was nog niet alles. Een van deze verhalen, degene met de meeste stemmen, zou een contract winnen bij A.W. Bruna Uitgevers. Op 29 juni 2022 werden we alle drie verwacht bij de &C Pop-Up Store in Amsterdam voor de bekendmaking. Wat een spanning zat er die dag in mijn buik. Niet dat je er nog iets aan kunt veranderen, aan die uitslag. Maar toch. Zou ik dan eindelijk de kans krijgen om een boek uit te kunnen brengen?

Met veel plezier kan ik vertellen dat dit zo is! Samen met Anna van A.W. Bruna ben ik de afgelopen tijd (in het diepste geheim dus) bezig geweest om mijn prachtige erotische verhalen te bundelen tot een boek genaamd Love Hotel. Een tipje van sluier kan ik alvast geven: als je Het eerste uitje in één ruk uitlas, dan ga je dit boek zeker waarderen.

Op de achtergrond zijn we nog druk bezig om dit boek werkelijkheid te laten maken. Ik kan je dus nog niet exact vertellen wanneer en hoe alles gaat uitkomen. Dus stay tuned voor meer informatie!