Heb jij het gevoel dat je veel ervaring nodig hebt om iets op papier te zetten? Ik bewijs je graag het tegendeel met een van workshop. Ik ben namelijk van mening dat iedereen kan schrijven. En dat je daar geen ervaring voor nodig hebt, alleen de juiste middelen.

Je kunt aan de slag met een van mijn werkboeken en ik help je ook graag door middel van een workshop. Deze kun je alleen volgen of in een groep, precies wat jij prettig vindt.

FAQ

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt, voordat je jezelf durft op te geven. Graag neem ik een aantal vragen weg.


Moet ik mijn teksten delen?

Allereerst: dit is de vraag die ik nog het meeste ontvang. Nee, je hoeft de teksten niet te delen. Niet met de groep en niet met mij. In de eerste plaats schrijf je voor jezelf.

Mocht je feedback willen op je tekst, dan zou het fijn zijn als je iets deelt, maar ook zonder kan ik je op weg helpen.

Waar is de workshop?

We spreken samen een locatie af. Dit kan bij jou thuis of in het bedrijf zijn. Hou ook mijn Instagram in de gaten, daar deel ik workshops die ingepland zijn en waar jij nog aan kunt deelnemen.

Geef je ook zakelijke workshops?

Absoluut! Je krijgt dan een aangepaste versie van Schrijven op gevoel. Je kunt deze workshop inzetten voor teambuilding, het helpen creëren van betere offertes/mails/LinkedIn-posts of gewoon het aanmoedigen van schrijven in het algemeen.

Geïnteresseerd in een zakelijke sessie? Stuur mij dan een mail.

Zijn de werkboeken ook los te koop?

Jazeker! Hard aan het werk om ze te uploaden in de webshop. Wil je ze nu al ontvangen? Stuur mij dan een mail.

Bovendien ga je altijd naar huis met een verhaal of tekst in eigen woorden. Doordat je in de workshops open leert schrijven, kun je ook naderhand weer aan de slag.

Dus met welke workshop ga jij van start?