Inhoud workshop

Een romannetje gelezen en gedacht: dit kan ik ook? Dan is dit jouw kans. Tijdens deze workshop neemt Lilian Finn je mee in het schrijven van erotisch (getinte) verhalen. Behalve pen en papier (of als je voorkeur naar digitaal gaat: een laptop) heb je alleen een lading energie nodig om deze cursus te volgen.

De workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel hebben we het over de basis in schrijven. Lilian gelooft niet in goed en fout, wel heb je voor jezelf een paar basisregels nodig. Zo leer je actief schrijven, nadenken over karakters en in welke vorm je het verhaal wilt gieten. Ook neemt ze je mee in het erotische gedeelte. Waar begin je? Wil je dat het deelbaar is of schrijf je voor jezelf? Daarin adviseert Lilian je in grenzen en taalgebruik. Aan het eind van de avond heb je (een start van) jouw eigen erotische verhaal.

Voor wie

Deze workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in schrijven van een liefdevol en/of erotisch verhaal. Ervaring met schrijven is niet nodig, wel is het fijn als je op je gemak bent rondom erotiek.

Tijd, locatie en prijs

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en dagdeel en locatie bespreken we samen. Alles is zo opgebouwd dat je naderhand ook thuis (verder) aan de slag kan. Het is ook mogelijk om de workshop in een cursus om te zetten. Omdat we meerderen keren hebben, zullen we elkaar ook helpen en feedback geven. Dit gebeurt op een positieve en open manier. Aan het eind van de cursus heb je (een start van) jouw eigen erotische verhaal.
Prijs is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Lilian Finn

is een 31-jarige onderneemster en woonachtig in Kampen. Naast dat ze als marketeer aan de slag is in het MKB, werkt ze als zelfstandig auteur en freelance designer.

Ze won in 2022 de Sexy Schrijfwedstrijd van &C Magazine en A.W. Bruna Uitgevers en is nu achter de schermen bezig met haar eerste boek vol met erotische verhalen.

Marleen Sindram in beeld (zitten met boeken op haar hoof en in de hand). Foto: Hashtagk