Wie is Lilian Finn?

Als student koos ik er voor om me te ontwikkelen in de grafische kunst en leerde ik meer over Photoshop en Illustrator. En toch, door de ruim tien jaren later, kroop het bloed op andere plekken. Zo schreef ik ineens content, naast dat ik het ‘mooi’ maakte. Dat is waar ik meer van wil proeven.

Mijn passie voor schrijven is tot een hoogtepunt gekomen door het meedoen aan de Sexy Schrijfwedstrijd van &C Magazine en A.W. Bruna Uitgevers. Wat is het toch gaaf om een eigen verhaal in de schappen en online te zien staan. Plus mensen aan het praten te krijgen. Want hoe vaak komt het voor dat je dochter/zus/vriendin/collega een 18+ verhaal schrijft én die ook nog wint!


Naast dat ik prachtige content maak – al zeg ik het zelf – ben ik woonachtig in Kampen, samen met mijn man, zoon en twee hele lelijke katten. Een echt mannenhuishouden, waar ik me zeer op mijn gemak voel. Als het even kan, gaan we naar een van mijn favoriete plekken: het Ketelmeer.

Rondom het huis is er altijd wel wat te doen, maar ik mag ook graag wat lezen of een serie bingen. In mijn vrije tijd schrijf ik voor mezelf én aan mijn eerste boek Love Hotel. Dit proces deel ik ook met regelmaat op mijn Instagram. Verder stuur ik graag een kaartje, maak ik af en toe woordenkunst en heb ik iets met mooie data en getallen.

Meer weten of een vraag? Neem dan direct contact met mij op, via de mail of slide in m’n DM’s op Instagram.